Reizen & verblijf

Brussels Booking Desk (@ visit.brussels) helpt jouw en je supporters graag verder met jouw mogelijke hotel reservatie, voor een verblijf in de onmiddellijke omgeving van de start en aankomst van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon.

Wie via deze pagina reserveert kan op 28 oktober in elk van de betrokken hotels genieten van een vroeg ontbijt (vanaf 06u00) en late check-out (tot 16u00).

Wens je een verblijf te reserveren voor een groep? Neem dan zeker contact op met Brussels Booking Desk. Zij werken graag een voorstel uit op maat van jouw groep.

Brussels Booking Desk is een gratis service van visit.brussels en de Brussels Hotels Association.

Contact: Cédric Devos, Accommodation Consultant, Tel 0032 25 52 00 08 of email c.devos@brusselsbookingdesk.be.

Met het vliegtuig

Vanuit Brussels Airport kan je een taxi of de trein naar het centrum van Brussel nemen. In het luchthavengebouw is er op -1 een station waar op regelmatige tijdstippen een Airport City Express vertrekt naar Brussel Centraal. Deze reis duurt 20 minuten. Van daaruit kan u Metro 1 of 5 nemen richting Merode (Jubelpark) of neem je een andere aansluiting.

VLIEG MET BRUSSELS AIRLINES EN GENIET VAN EEN KORTING VAN 15% OP JE VLIEGTICKET!

Dankzij Brussels Airlines kunnen alle deelnemers aan de Brussels Airport Marathon & Half Marathon genieten van een korting van 15% op H/T ticket voor de volgende tarieven op door Brussels Airlines uitgevoerde vluchten (niet op code share partners)* :

  • Light & Relax in Europa
  • Flex & Fast in Europa
  • Economy vanuit Noord-Amerika

De promotie is geldig op vluchten met Brussel als bestemming van 23 oktober 2018 tot en met 2 november 2018 (exclusief op taksen en supplementen).

Korting van 15 % - procedure en voorwaarden

Als u wil genieten van deze korting is het voldoende om uw vliegtuigticket te reserveren onderaan deze pagina via het reserveringsformulier.